Over ons

Baks Civiel- en Cultuurtechniek is partner in aanleg en onderhoud van natuur en infra voor overheden, bedrijven en particulieren

Baks Civiel- en Cultuurtechniek is een allround aannemersbedrijf uit het Oosten van Nederland. Wij zijn een modern bedrijf dat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd. Naast een uitstekend machinepark beschikken we over zeer goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die u tijdig van deskundig advies kunnen voorzien.

Baks Civiel- en Cultuurtechniek (voorheen Baks Grondverzet) is voortgekomen uit de activiteiten van Baks Loonbedrijf. Door de toenemende vraag naar grondverzet- en onderhoudsactiviteiten in de infra- en natuurbouw werd Baks Grondverzet in 2012 een specialistische firma binnen de Baks Groep. Door het oprichten van een aparte firma kon er een sterkere focus en inzet gerealiseerd worden ten goede van de kwaliteit en service richting onze doelgroepen. Door uitbreiding in services omvatten onze werkzaamheden meer dan alleen grondverzet en is er gekozen voor Baks Civiel- en Cultuurtechniek als handelsnaam.

Onze activiteiten zijn naast grondverzet onder andere het aanleggen van infra, uitvoeren van sloopwerken, onderhoud en aanleg van natuur en de handel in zand, grond, puin en overige bouw- en bestratingsmaterialen. Als erkend bosbouwbedrijf zijn wij daarnaast gespecialiseerd in het verwijderen van stronken en wortels met een stobbenfrees. Voor aanverwante bosbouwwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht.

Baks Civiel- en Cultuurtechniek werkt voor diverse opdrachtgevers, zoals overheidsinstanties, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, industriële bedrijven en bouwaannemers. Ook voor particulieren realiseren wij regelmatig diverse werkzaamheden.

Gronddepot, grondbank en bestratingsmaterialen in Borculo bij Baks Civiel- en Cultuurtechniek

Kwaliteit

Baks Civiel- en Cultuurtechniek streeft naar de allerhoogste kwaliteit met gemotiveerde en goed opgeleide werknemers

De kwaliteit van onze diensten staan centraal en onze medewerkers zijn daarbij de spil van de onderneming. Daarom zijn zij goed opgeleid en beschikken ze over alle benodigde certificaten.

In combinatie met ons moderne machinepark zijn wij in staat om flexibel, efficiënt en met kwaliteit onze diensten uit te voeren.

Onze processen zijn geborgd middels verschillende kwaliteitssystemen, zoals VCA, Erbo, GMP en ISO.

Onze certificaten zijn te vinden bij de downloads.
(Onderaan de pagina).