Handel

Baks Civiel- en Cultuurtechniek beschikt over een grote voorraad aan zand, grond, grind en menggranulaat op het depot in Borculo. Ook kunnen wij een groot assortiment aan verschillende wegenbouw- en bestratingsmaterialen leveren. Dit kan tegen zeer gunstige tarieven door een nauwe samenwerking met diverse leveranciers en producenten.

Voor allerlei projecten zijn wij in staat om als totaalleverancier op te treden. Zo hebben wij bij een aantal openbaar groen projecten ook al het park- en straatmeubilair, zoals bankjes, prullenbakken en omheiningen geleverd. Daarnaast heeft Baks Civiel- en Cultuurtechniek het leveren en plaatsen van bouwkundige kunstwerken zoals bruggen, sluizen en pontons uitgevoerd tijdens diverse projecten.

Lees hieronder meer over zand, grind, grond, menggranulaat, bestratingsmaterialen, park- en straatmeubilair, sleufsilo’s en keerelementen.

leveren van zand, grind, grond, menggranulaat, bestratingsmaterialen, park- en straatmeubilair, sleufsilo's en keerelementen

Zand, Grind, Grond en Menggranulaat uit depot

Baks Civiel- en Cultuurtechniek beschikt over een eigen opslagdepot voor zand, grond, grind en menggranulaat in Borculo. Hier is altijd voldoende voorraad beschikbaar voor uiteenlopende doelgroepen. De producten zijn zowel door particulieren, bedrijven als (semi) overheden af te halen. Voor het afvoeren of leveren van zand, grind, grond en overige producten kunt u ook bij ons terecht.

Enkele van de producten op ons depot zijn:

  • Geel zand (straatzand, klapzand, ophoogzand, spuitzand, , drainagezand)
  • Zwarte grond (tuinaarde, opvulgrond, bomengrond)
  • Grind/split
  • Menggranulaat
  • En vele meer

Onze producten zijn ideaal voor het ophogen en aanvullen van tuinen en parken. Ook voor de wegenbouw zijn wij in staat om voldoende producten aan te leveren.

Neemt u voor de actuele voorraad contact met ons op of bezoek ons aan de Wessel van Eylllaan in Borculo.

Bestratingsmaterialen

Naast het bekende gele straatzand kunt u ook bij ons terecht voor verschillende andere bestratingsmaterialen. Zo kunt u via ons al uw straatmaterialen zoals klinkers, sier bestrating en overige stenen producten afnemen. Wij leveren met enige regelmaat aan particulieren maar ook aan andere bedrijven.

Wilt u het bestraten of zelfs uw gehele (tuin) project door ons uit laten voeren? Wij beschikken over vakkundig personeel en mordern materieel om kleine en grote opdrachten uit te voeren.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze services en producten!

Bestrating, straatwerk en bestratingsmaterialen bij Baks Civiel- en Cultuurtechniek

Silowanden en keerelementen

Sleufsilo’s zie je op ieder boerenbedrijf wel. Deze betonnen silowanden worden voornamelijk gebruikt voor opslag van fourages, veevoer of andere materialen. De L- en T-elementen van gewapend beton zijn makkelijk en snel te plaatsen en toch zeer stabiel.

Baks Civiel- en Cultuurtechniek verzorgt het complete plaatje. Zo kunnen wij naast het leveren ook het voorbereidende werk doen en beschikken wij ook over de juiste machines om de grote betonnen keerelementen en silowanden te plaatsen. Beschikt u zelf over de juiste machines? De keerelementen en silowanden zijn ook zonder onze dienst te koop.

De keerelementen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.