Infrawerk

Op het terrein van droge en natte infrastructuur heeft Baks Civiel- en Cultuurtechniek een compleet aanbod aan diensten. Dit komt terug in groot- en kleinschalige projecten voor het bouwrijp en gebruiksklaar opleveren van terreinen voor wonen, werken en recreatie. Maar ook verzorgen wij de complete ondergrondse infrastructuur, waaronder de uitvoering van alle grondwerken en de aanleg van rioleringsnetwerken en persleidingen. Dit infra-pakket wordt gecompleteerd met de uitvoering van alle mogelijke weg- en terreinverhardingen waaronder asfaltering en (sier)bestratingen.

Daarnaast bouwt Baks Civiel- en Cultuurtechniek duurzame kunstwerken met oog voor de natuurlijke omgeving, gebruikmakend van materialen als hout, beton, metaal en composiet.
Stuwen, vistrappen, beschoeiingen, bruggen en baggerwerken dragen bij aan een doordachte en evenwichtige waterhuishouding en worden ook uitgevoerd door Baks Civiel- en Cultuurtechniek.

Grondverzet Baks Civiel- en Cultuurtechniek

Grondwerk

Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn zeer ervaren in het uitvoeren van grondwerk en infrawerk of ook wel Grond-, Weg- en Waterbouw. Het ontgraven van cunetten, en het inmaken en verdichten van puin en/of zand zijn onze speerpunten. Wij beschikken zelf over meerdere zand- en gronddepots waardoor we kunnen leveren uit eigen voorraad.

Grondverzet Baks Civiel- en Cultuurtechniek

Sloopwerk

Elke sloopklus moet zorgvuldig gebeuren. Sloopwerk is vakwerk. Of het nu gaat om renovatiesloop in een
monumentaal pand of de sloop van een compleet bedrijfsterrein. Baks Civiel- en Cultuurtechniek verzorgt het gehele slooptraject vanaf de asbestinventarisatie en asbestsanering tot en met het afvoeren van vrijkomende materialen.

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al het sloopwerk wordt uitgevoerd volgens een vooraf vastgesteld sloopplan waarbij hergebruik en recycling van materialen zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.

Ook kunt u voor verbouwwerkzaamheden, zoals inpandige sloopwerk, bij ons terecht.

Sloopwerk, Recycling en Grondwerk Borculo

Straatwerk

Een goede bestrating is essentieel voor de bereikbaarheid en verhoogt de uitstraling van uw bedrijf of woning. Baks Civiel- en Cultuurtechniek denkt met u mee, vanaf ontwerp tot en met de uitvoering van uw plannen. Wij zijn thuis in het aanleggen van alle typen verhardingen.

Baks beschikt over ervaren stratenmakers die iedere klus met veel passie en inzet tot een goed einde willen brengen.

Indien gewenst leveren en plaatsen wij ook alles wat nodig is voor de aankleding van het terrein, zoals bijvoorbeeld speeltoestellen, parkeervoorzieningen, fietsrekken, bankjes en dergelijke.

Straatwerk, bestrating, sierbestrating en overige verhardingen